Δήμος Πέγειας: Έσοδα πέραν του €1 εκ. αναμένει από τις χρήσεις του Κόλπου των Κοραλλίων

Δήμος Πέγειας: Έσοδα πέραν του €1 εκ. αναμένει από τις χρήσεις του Κόλπου των Κοραλλίων

Από τις χρήσεις των δύο περιπτέρων στη δημοτική παραλία της Πέγειας, τα κρεβατάκια και τις ομπρέλες αναμένεται να εισρεύσουν έσοδα πέραν του ενός εκ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου Πέγειας φέτος, δήλωσε ο Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου, σημειώνοντας παράλληλα πως ο στόχος της Τοπικής Αρχής επιτεύχθηκε.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λάμπρου ανέφερε πως τα έσοδα είναι αυξημένα κατά 25% περίπου, σε σύγκριση με τα έτη 2020-2021. Σε σχέση με το 2019, τα φετινά έσοδα από τις χρήσεις αυτές κυμάνθηκαν στο 85%, είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Λάμπρου, η φετινή εικόνα της παραλίας ήταν αναβαθμισμένη, με μεγαλύτερη προσφορά προϊόντων στα δύο τουριστικά περίπτερα που φιλοξενεί η παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων.

Ιδιαίτερη έμφαση φέτος έδωσε ο Δήμος Πέγειας στα θέματα καθαριότητας, επιστρατεύοντας επιπρόσθετα συνεργεία καθαριότητας, τα οποία εργάστηκαν με υπερωρίες, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE