ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δήμος Πέγειας: Έσοδα πέραν του €1 εκ. αναμένει από τις χρήσεις του Κόλπου των Κοραλλίων

Δήμος Πέγειας: Έσοδα πέραν του €1 εκ. αναμένει από τις χρήσεις του Κόλπου των Κοραλλίων

Από τις χρήσεις των δύο περιπτέρων στη δημοτική παραλία της Πέγειας, τα κρεβατάκια και τις ομπρέλες αναμένεται να εισρεύσουν έσοδα πέραν του ενός εκ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου Πέγειας φέτος, δήλωσε ο Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου, σημειώνοντας παράλληλα πως ο στόχος της Τοπικής Αρχής επιτεύχθηκε.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λάμπρου ανέφερε πως τα έσοδα είναι αυξημένα κατά 25% περίπου, σε σύγκριση με τα έτη 2020-2021. Σε σχέση με το 2019, τα φετινά έσοδα από τις χρήσεις αυτές κυμάνθηκαν στο 85%, είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Λάμπρου, η φετινή εικόνα της παραλίας ήταν αναβαθμισμένη, με μεγαλύτερη προσφορά προϊόντων στα δύο τουριστικά περίπτερα που φιλοξενεί η παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων.

Ιδιαίτερη έμφαση φέτος έδωσε ο Δήμος Πέγειας στα θέματα καθαριότητας, επιστρατεύοντας επιπρόσθετα συνεργεία καθαριότητας, τα οποία εργάστηκαν με υπερωρίες, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top