Δήμος Πέγειας: Έσοδα πέραν του €1 εκ. αναμένει από τις χρήσεις του Κόλπου των Κοραλλίων

Δήμος Πέγειας: Έσοδα πέραν του €1 εκ. αναμένει από τις χρήσεις του Κόλπου των Κοραλλίων

Από τις χρήσεις των δύο περιπτέρων στη δημοτική παραλία της Πέγειας, τα κρεβατάκια και τις ομπρέλες αναμένεται να εισρεύσουν έσοδα πέραν του ενός εκ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου Πέγειας φέτος, δήλωσε ο Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου, σημειώνοντας παράλληλα πως ο στόχος της Τοπικής Αρχής επιτεύχθηκε.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λάμπρου ανέφερε πως τα έσοδα είναι αυξημένα κατά 25% περίπου, σε σύγκριση με τα έτη 2020-2021. Σε σχέση με το 2019, τα φετινά έσοδα από τις χρήσεις αυτές κυμάνθηκαν στο 85%, είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Λάμπρου, η φετινή εικόνα της παραλίας ήταν αναβαθμισμένη, με μεγαλύτερη προσφορά προϊόντων στα δύο τουριστικά περίπτερα που φιλοξενεί η παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων.

Ιδιαίτερη έμφαση φέτος έδωσε ο Δήμος Πέγειας στα θέματα καθαριότητας, επιστρατεύοντας επιπρόσθετα συνεργεία καθαριότητας, τα οποία εργάστηκαν με υπερωρίες, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE