Άγρια δολοφονία στην Ελλάδα - Έστησαν καρτέρι και τον «γάζωσαν»

Άγρια δολοφονία στην Ελλάδα - Έστησαν καρτέρι και τον «γάζωσαν»

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στη Χρυσούπολη Καβάλας τα ξημερώματα με θύμα έναν 52χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον 52χρονο έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου όπου εργαζόταν.

Ο άτυχος άνδρας, όπως κάθε πρωί πήγε στην εργασία του και την ώρα που κατέβηκε από το αυτοκίνητό του δέχτηκε «βροχή» πυροβολισμών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 52χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.


Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 52χρονος επιχειρηματίας και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμού του δράστη (ή των δραστών) και την εξακρίβωση των συνθηκών, υπό από τις οποίες έγινε η δολοφονία.

Με πληροφορίες από: proininews.gr, kavalanews

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.