ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συγκλονίζει η μητέρα του Θανάση: «Πού βλέπετε τη δικαιοσύνη; Τα λείψανα του είναι έξω από τον τάφο»

Συγκλονίζει η μητέρα του Θανάση: «Πού βλέπετε τη δικαιοσύνη; Τα λείψανα του είναι έξω από τον τάφο»

Ως την πιο δύσκολη υπόθεση χαρακτήρισε το πόρισμα για τον θάνατο του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου ένας από τους τρεις ποινικούς ανακριτές της υπόθεσης, Σάββας Μάτσας.

«Πολύ πρόχειρη, επιφανειακή και λανθασμένη ιατροδικαστική και κυρίως αστυνομική έρευνα» καταγράφεται μέσα από το πόρισμα δήλωσε ο κ. Μάτσας μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσελίδο» του ΣΙΓΜΑ.

Παράλληλα τόνισε πως «οπωσδήποτε σοβαρά στοιχεία χάθηκαν που θα βοηθούσαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης».

«Δικαιοσύνη θα υπάρξει μόνο με τη σύλληψη των ενόχων»

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσελίδο», η Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του Θανάση ερωτηθείς αν νιώθει δικαιωμένη απάντησε: «Πού βλέπετε τη δικαιοσύνη αφού τα λείψανά του παιδιού είναι ακόμα έξω από τον τάφο; Πού είναι η δικαιοσύνη; Θα επέλθει μόνο όταν συλληφθούν οι δράστες».

«Εγώ γνώριζα από την πρώτη στιγμή ότι κάποιοι σκότωσαν το παιδί μου και το τοποθέτησαν κάτω από τη γέφυρα. Το φώναζα 17 χρόνια και με βγάζαν τρελή που επέμενα. Τώρα έμαθε και ο κόσμος την πραγματικότητα», πρόσθεσε.

Η κα Ανδριανή δήλωσε την ίδια ώρα έτοιμη να το παλέψει μέχρι τέλους. «Το παιδί μου δεν δικαιώθηκε. Ποιοι το σκότωσαν; Απαιτώ να συλληφθούν οι δράστες και όλοι αυτοί που τους συγκάλυπταν, γιατί γνωρίζουν ποιοι είναι αλλιώς δεν θα τους συγκάλυπταν τόσα χρόνια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top