Νίκος Χριστοδουλίδης: Συναντήθηκε με την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας

Νίκος Χριστοδουλίδης: Συναντήθηκε με την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας (ΠΟΠΟ) είχε χθες Πέμπτη ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και μέλη του επιτελείου του.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την υπογεννητικότητα και το δημογραφικό πρόβλημα, καθώς επίσης τρόποι αντιμετώπισής τους. Ανάμεσα σε άλλα τέθηκε το θέμα της ανάγκης παροχής περισσότερων ωφελημάτων σε τρίτεκνες οικογένειες, κατά το πρότυπο των πολύτεκνων οικογενειών, η επαναξιολόγηση επιδομάτων και φορολογικών ελαφρύνσεων και η στεγαστική πολιτική για πολυμελείς οικογένειες.

Ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε την ανάγκη υιοθέτησης Εθνικής Δημογραφικής Πολιτικής η οποία να λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους που θα συμβάλουν στη σταδιακή αντιμετώπιση του πολυδιάστατου αυτού θέματος, ενώ όπως ανέφερε, μέσα στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης των προγραμματικών του θέσεων, θα ανακοινωθούν δράσεις και πολιτικές, οι οποίες θα στοχεύουν σε συνολική αντιμετώπιση του θέματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE