Έκαναν σεξ σε οροφή δικαστηρίου (ΦΩΤΟ)

Έκαναν σεξ σε οροφή δικαστηρίου (ΦΩΤΟ)

Τους «τσάκωσε» γείτονας

Υπάλληλοι του US Marshals Service «πιάστηκαν» να κάνουν σεξ στην ταράτσα ενός ομοσπονδιακού δικαστηρίου στην Πενσυλβάνια.

Ένας κάτοικος μιας κοντινής πολυκατοικίας που εξέφρασε την ανησυχία ότι υπήρξε παραβίαση της ασφάλειας, έσπασε να καταγράψει τις εικόνες που έστειλε στο δίκτυο WHTM-TV στο Χάρισμπεργκ, το οποίο ειδοποίησε αρχές.

Ο Martin J. της US Marshal επιβεβαίωσε την είδηση με σχετική δήλωση λέγοντας ότι το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα ζευγάρι να συνευρίσκεται ερωτικά στην οροφή του ομοσπονδιακού δικαστηρίου Reagan Federal, στο Χάρισμπεργκ.

censored2

censored1

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE