Έκαναν σεξ σε οροφή δικαστηρίου (ΦΩΤΟ)

Έκαναν σεξ σε οροφή δικαστηρίου (ΦΩΤΟ)

Τους «τσάκωσε» γείτονας

Υπάλληλοι του US Marshals Service «πιάστηκαν» να κάνουν σεξ στην ταράτσα ενός ομοσπονδιακού δικαστηρίου στην Πενσυλβάνια.

Ένας κάτοικος μιας κοντινής πολυκατοικίας που εξέφρασε την ανησυχία ότι υπήρξε παραβίαση της ασφάλειας, έσπασε να καταγράψει τις εικόνες που έστειλε στο δίκτυο WHTM-TV στο Χάρισμπεργκ, το οποίο ειδοποίησε αρχές.

Ο Martin J. της US Marshal επιβεβαίωσε την είδηση με σχετική δήλωση λέγοντας ότι το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα ζευγάρι να συνευρίσκεται ερωτικά στην οροφή του ομοσπονδιακού δικαστηρίου Reagan Federal, στο Χάρισμπεργκ.

censored2

censored1

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE