Μακαρίτισσα έστειλε μακάβριο μήνυμα στην κηδεία της: «Σας βλέπω, κλάψτε περισσότερο»

Μακαρίτισσα έστειλε μακάβριο μήνυμα στην κηδεία της: «Σας βλέπω, κλάψτε περισσότερο»

Μια κορυφαία επιχειρηματίας με «κακή» αίσθηση του χιούμορ μίλησε ακόμα και από τον... τάφο της.

Η 63χρονη Michelle Neumann, έχασε πρόσφατα τη μάχη με τον καρκίνο, αλλά καθώς 250 φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν στην κηδεία της είδαν από πάνω τους ένα αεροπλάνο με ένα πανό που έγραφε «Σας παρακολουθώ, κλάψτε πιο δυνατά».

Οι περισσότεροι που την γνώριζαν είπαν πως είναι απλώς η «κλασική Μισέλ». Τα παιδιά της Μισέλ, ο Σπένσερ και ο Τζιν είπαν ότι η μητέρα τους είχε μια «κακή αίσθηση του χιούμορ».

Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η κα Neumann έκανε πάρτι για να συγκεντρώσει χρήματα για έρευνα για τον καρκίνο του εγκεφάλου, μετά τον θάνατο της αδελφής της από την ασθένεια.

Μάλιστα όπως λένε οι οικείοι της έκανε γενικά πολλές φιλανθρωπίες καθώς είχε μεγάλη περιουσία, ωστόσο όλοι τόνισαν πόσο κακό χιούμορ είχε αλλά και πόσο δυνατά γελούσε.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE