Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας σε διαδήλωση φοιτητών κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας - Δείτε βίντεο

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας σε διαδήλωση φοιτητών κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας - Δείτε βίντεο

Επεισόδια καταγράφονται σε νέα πορεία διαμαρτυρίας κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας μετά τις σκηνές χάους στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε από τα Προπύλαια, ενώ λίγη ώρα αφότου οξύνθηκε το κλίμα, έπεσαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης, χημικά ενώ έγινε και χρήση αύρας από την αστυνομία.

Απροσπέλαστο είναι αυτήν την ώρα το κέντρο της Αθήνας, ενώ μεγάλη πορεία είναι παράλληλα σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE