Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για διακίνηση μεταναστών - Τους «έκαψε» μαρτυρία

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για διακίνηση μεταναστών - Τους «έκαψε» μαρτυρία

Στη σύλληψη τριών προσώπων, για διακίνηση παράτυπων μεταναστών προχώρησε η Αστυνομία, μετά την άφιξη χθες το απόγευμα, στην επαρχία Αμμοχώστου, 19 μεταναστών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων όσον αφορά την άφιξη των παράτυπων μεταναστών, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 42 ετών και ενός 35χρονου, σχετικά με το αδίκημα της υποβοήθησης προσώπων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Οι τρείς ύποπτοι συνελήφθησαν χθες βράδυ δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας μεταναστών Πουρνάρα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE