Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για διακίνηση μεταναστών - Τους «έκαψε» μαρτυρία

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για διακίνηση μεταναστών - Τους «έκαψε» μαρτυρία

Στη σύλληψη τριών προσώπων, για διακίνηση παράτυπων μεταναστών προχώρησε η Αστυνομία, μετά την άφιξη χθες το απόγευμα, στην επαρχία Αμμοχώστου, 19 μεταναστών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων όσον αφορά την άφιξη των παράτυπων μεταναστών, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 42 ετών και ενός 35χρονου, σχετικά με το αδίκημα της υποβοήθησης προσώπων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Οι τρείς ύποπτοι συνελήφθησαν χθες βράδυ δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας μεταναστών Πουρνάρα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE