Επίκεντρο του σεισμού ο Ακάμας με 3,7 Ρίχτερ - Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Επίκεντρο του σεισμού ο Ακάμας με 3,7 Ρίχτερ - Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Μεγέθους 3,7 της Κλίμακας Ρίχτερ ήταν ο σεισμός που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (18/9) και έγινε αισθητός στην Πάφο.

«Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 18 Σεπτέμβριου 2022 και τοπική ώρα 12:51 καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος αισθητός σεισμός μεγέθους M=3.7 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο στη θαλάσσια περιοχή Ακάμα, 25km δυτικά της Πόλης Χρυσοχούς και εστιακό βάθος 2km. Ο σεισμός έγινε ελαφρά αισθητός στην επαρχία Πάφου», αναφέρει η ενημέρωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Θα εκφράσει ετοιμότητα της ΚΔ για δράσεις για Ουκρανία κατά Προεδρία ΕΕ σε Ζελένσκι

ΠτΔ: Θα εκφράσει ετοιμότητα της ΚΔ για δράσεις για Ουκρανία κατά Προεδρία ΕΕ σε Ζελένσκι

Την ετοιμότητα της Λευκωσίας να υλοποιήσει αριθμό δράσεων σε σχέση με την Ουκρανία κατά την Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ θα παρουσιάσει ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Κίεβο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE