Ανήλικοι πήγαν στον αεροδρόμιο με πλαστά διαβατήρια - μεταφέρθηκαν σε κλειστή δομή

Ανήλικοι πήγαν στον αεροδρόμιο με πλαστά διαβατήρια - μεταφέρθηκαν σε κλειστή δομή

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 33χρονου για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, ένα άλλο πρόσωπο συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση πλαστοπροσωπίας στον αερολιμένα Πάφου και δύο ανήλικοι, που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, εντοπίστηκαν κατά τον διαβατηριακό έλεγχο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, σε δύο περιπτώσεις, δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου έχοντας στην κατοχή του ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ανήκαν σε άλλα πρόσωπα σε μια προσπάθεια να ταξιδέψουν στην Ευρώπη. Ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 33 ετών από το Κόνγκο, συνελήφθη και την Κυριακή παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης δύο ημερών.

Ακόμη ένα πρόσωπο συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση πλαστοπροσωπίας στον αερολιμένα Πάφου, ενώ επίσης άλλα δύο ανήλικα πρόσωπα που παρουσιάστηκαν την Παρασκευή στον αερολιμένα Πάφου με ταξιδιωτικά έγγραφα, που φέρεται να είναι πλαστά αφού έτυχαν ειδικού χειρισμού λόγω της ηλικίας τους στην συνέχεια μεταφέρθηκαν σε κλειστή δομή.

Και οι τέσσερις υποθέσεις διερευνώνται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.