ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 50χρονο για υποβοήθηση μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο

Χειροπέδες σε 50χρονο για υποβοήθηση μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο

Γύρω στις 4.25 χθες το απόγευμα εντοπίστηκε σκάφος το οποίο βρισκόταν 12 ναυτικά μίλια ανοικτά του Κάβο Γκρέκο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Αμέσως άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας απέπλευσε στο σημείο όπου διαπιστώθηκε ότι στο συγκεκριμένο σκάφος επέβαιναν συνολικά 35 πρόσωπα, δηλαδή 22 άντρες, 4 γυναίκες και 9 ανήλικα παιδιά.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα παραλήφθηκαν από τα μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και μεταφέρθηκαν στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου για τα περαιτέρω.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 50χρονου ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για τα αδικήματα της υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία και παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Χώρο Κράτησης Άτυπων Μεταναστών Πουρνάρα, ενώ ο 50χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top