ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακτοπλοϊκή: Αγκαλιάστηκε από τους πολίτες - Πάνω από 7 χιλ. επιβάτες - Τι αλλάζει το 2023

Ακτοπλοϊκή: Αγκαλιάστηκε από τους πολίτες - Πάνω από 7 χιλ. επιβάτες - Τι αλλάζει το 2023

Ολοκλήρωσε τα ταξίδια του για τη φετινή χρονιά το M/V Daleela που εκτελούσε το δρομολόγιο Λεμεσός - Πειραιάς.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο διευθύνων σύμβουλος της Scandro Holdings Ltd, Μάριος Μιχαήλ, δήλωσε πως η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκινητική και μεγαλύτερη από το αναμενόμενο. «Σύμφωνα με την τεχνοκρατική μελέτη του έργου είχε υπολογιστεί ότι η αναμενόμενη επιβατική κίνηση θα ήταν 3 χιλιάδες άτομα. Σε αυτή την πρώτη χρονιά οι επιβάτες ξεπέρασαν τις 7 χιλιάδες», τόνισε.

Νέες υπηρεσίες

Όπως αποκάλυψε στη σελίδα μας ο Μάριος Μιχαήλ, για τη νέα χρονιά θα υπάρξουν βελτιώσεις στις υφιστάμενες υπηρεσίες ενώ θα προστεθούν και νέες υπηρεσίες όπως διαδίκτυο μέσω δορυφόρου.

Ακόμη μεγαλύτερο το ενδιαφέρον για το 2023

Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από Κύπρο όσο και από Ελλάδα. «Έχουμε λάβει πάνω από 800 αιτήματα για την επόμενη χρονιά. Θέλουν να κάνουν προκράτηση των εισιτηρίων για τον προγραμματισμό των διακοπών τους», σημείωσε ο κ. Μιχαήλ.

Τα δρομολόγια για τη νέα χρονιά

Υπενθυμίζεται ότι το πλοιάριο ξεκίνησε για το πρώτο δρομολόγιο στις 19 Ιουνίου από τη Λεμεσό ενώ ξεκίνησε για το τελευταίο του στις 16 Σεπτεμβρίου από τον Πειραιά. Για τη νέα χρονιά, όπως ανέφερε ο Μάριος Μιχαήλ, δεν έχει καθοριστεί ακόμη πότε θα ξεκινήσουν. Αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να συνέλθει το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για να λάβει τις σχετικές αποφάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top