The Shining: «Άκυρο» από τη Warner Bros για τη δημιουργία πρίκουελ

The Shining: «Άκυρο» από τη Warner Bros για τη δημιουργία πρίκουελ

«Φρένο» μπήκε στις συζητήσεις γύρω από το ενδεχόμενο να υπάρξει πρίκουελ του «Shining», με τον σκηνοθέτη, Μάικ Φλάναγκαν να εξηγεί τον λόγο.

Κατά τον ίδιο, η εταιρία παραγωγής, Warner Bros. δεν προχώρησε σε πρίκουελ της θρυλικής ταινίας, επειδή το «Doctor Sleep» του 2019 όχι μόνο δεν έκανε επιτυχία στο box office, αλλά βρέθηκε σε πολύ κακή θέση.

Ο Φλάναγκαν κλήθηκε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε από έναν φαν, λέγοντας ότι ήταν πάρα πολύ κοντά από το να δημιουργήσει το πρίκουελ, αλλά τελικά αυτό δεν προχώρησε λόγω του «Doctor Sleep».

Υπενθυμίζεται, ότι το «Doctor Sleep» ήταν επίσης βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ και κυκλοφόρησε το 2013.

Το 2019, το «Doctor Sleep» δεν κέρδισε τους κριτικούς παρά το «εντυπωσιακό» -όπως τα ξένα δημοσιεύματα χαρακτήρισαν- καστ.

Τα συνολικά του έσοδα έφτασαν τα 72,381,712 δολάρια, τα οποία δεν φάνηκαν αρκετά, ώστε να μεγαλώσει κι άλλο το κινηματογραφικό σύμπαν του «Shining».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE