Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας των Ζώων για Αστυνομία - «Αδυνατεί να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα»

Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας των Ζώων για Αστυνομία - «Αδυνατεί να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα»

Έκκληση προς την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας όπως εξετάσουν τους λόγους για τους οποίους η Αστυνομία για τα Ζώα «αδυνατεί να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα» απηύθυνε την Τρίτη η Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας των Ζώων.

Η Εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες σε μία προσπάθειά της, όπως αναφέρει, «να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό και τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους πως οι νόμοι που αφορούν την προστασία και την ευημερία των ζώων δεν γίνονται σεβαστοί από πολίτες αλλά και το ίδιο το κράτος».

Σημειώνει επίσης ότι η ίδρυση της Αστυνομίας για τα Ζώα έδωσε σε πολλούς ζωόφιλους την ελπίδα πως θα δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία και την κακοποίηση των ζώων. «Όχι όμως σε μας. Δηλώσαμε από την αρχή, για όσους θυμούνται, πως αυτή η αστυνομία θα δουλεύει με δεκανίκια», προστίθεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.