Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας των Ζώων για Αστυνομία - «Αδυνατεί να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα»

Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας των Ζώων για Αστυνομία - «Αδυνατεί να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα»

Έκκληση προς την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας όπως εξετάσουν τους λόγους για τους οποίους η Αστυνομία για τα Ζώα «αδυνατεί να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα» απηύθυνε την Τρίτη η Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας των Ζώων.

Η Εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες σε μία προσπάθειά της, όπως αναφέρει, «να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό και τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους πως οι νόμοι που αφορούν την προστασία και την ευημερία των ζώων δεν γίνονται σεβαστοί από πολίτες αλλά και το ίδιο το κράτος».

Σημειώνει επίσης ότι η ίδρυση της Αστυνομίας για τα Ζώα έδωσε σε πολλούς ζωόφιλους την ελπίδα πως θα δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία και την κακοποίηση των ζώων. «Όχι όμως σε μας. Δηλώσαμε από την αρχή, για όσους θυμούνται, πως αυτή η αστυνομία θα δουλεύει με δεκανίκια», προστίθεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.