Συνέχιση της επ' αόριστο απεργίας των δεσμοφυλάκων ανακοίνωσε η Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ

Συνέχιση της επ' αόριστο απεργίας των δεσμοφυλάκων ανακοίνωσε η Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ

Τη συνέχιση της επ' αόριστο απεργίας των 170 δεσμοφυλάκων ανακοίνωσε την Τρίτη η Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου θα γίνει εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό Μέγαρο από τις 7:30 έως τις 11:30 π.μ.

«Όπως φαίνεται και στα πλάνα από τη σημερινή εκδήλωση μπροστά από το Υπουργείο Οικονομικών, το ηθικό των απεργών είναι ακμαιότατο και συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.