ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: «Μπαίνω μπροστά» - Στόχος η προστασία των επιχειρήσεων και η ανάδειξη της Κύπρου – Φωτογραφίες

Αβέρωφ: «Μπαίνω μπροστά» - Στόχος η προστασία των επιχειρήσεων και η ανάδειξη της Κύπρου – Φωτογραφίες

Ακόμη μια μαζική συγκέντρωση έλαβε χώρα χτες από τους φίλους και υποστηριχτές του Αβέρωφ Νεοφύτου στη Λεμεσό. Χιλιάδες κόσμου υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να δηλώνει ότι η πορεία νίκης ξεκινά από τη λαμπρή πόλη της Λεμεσού.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου απευθυνόμενος στους χιλιάδες πολίτες ανέλυσε συνοπτικά το όραμά του για την Κύπρο του Αύριο και τις θέσεις του πάνω σε όλα τα μεγάλα ζητήματα τα οποία αποτελούν τις σύγχρονες προκλήσεις της χώρας. Στάθηκε δε ιδιαίτερα στην τοπική οικονομία της Λεμεσού και στην ύψιστη συμβολή της στην εθνική οικονομία μέσα από τη ναυτιλία, την τεχνολογία, τον τουρισμό, τη βιομηχανία και τα γεωργικά προϊόντα ως και τα περίφημα κρασιά που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή.

Σε αυτό το πλαίσιο και με άξονα τη διατήρηση της δυνατής οικονομίας της χώρας ο κ. Νεοφύτου ανέλυσε συγκροτημένα το όραμά του που στοιχειοθετεί μια ηγεσία ικανή να κρατήσει γερά το τιμόνι απέναντι στην καταιγίδα που ξεσπά στο εσωτερικό και το εξωτερικό, να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, να προστατεύσει τους ευάλωτους, να αντιμετωπίσει την παράτυπη μετανάστευση και να δώσει προοπτική στους νέους και τις νέες μας.

«Θέλω πρώτα να διασφαλίσω ότι η χώρα θα διατηρήσει, και μέσα στην καταιγίδα, τη δυνατή της οικονομία. Για να μπορέσω να βοηθήσω αυτούς που έχουν ανάγκη. Με βάση ένα συγκροτημένο και κοστολογημένο πολιτικό πρόγραμμα. Που αξιοποιεί το Ταμείο Ανάκαμψης. Το κληροδότημα της κυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού για την Κύπρο του Αύριο», ανέφερε σχετικά ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μπαίνω μπροστά, κατέληξε ο Αβέρωφ Νεοφύτου, μη λογαριάζοντας το πολιτικό μου κεφάλαιο για να προστατεύσω τις δουλειές και τις επιχειρήσεις. Για να αναδείξω ακόμη περισσότερο τη χώρα και να διεκδικήσω γι’ αυτήν. Να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες. Πρωτίστως να χτίσουμε όλοι μαζί ένα πιο αισιόδοξο αύριο. Μια νέα περίοδο που εγγυάται τη συνέχιση της ανάπτυξης για την Κύπρο μας.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στη Λεμεσό

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top