Πολύωρη αναμονή στις Πρώτες Βοήθειες - Ετοιμάζονται πρωτόκολλα για προτεραιότητα σε ευάλωτες ομάδες

Πολύωρη αναμονή στις Πρώτες Βοήθειες - Ετοιμάζονται πρωτόκολλα για προτεραιότητα σε ευάλωτες ομάδες

Από ανάρτηση στα ΜΚΔ από τον περασμένο Απρίλιο φαίνεται να πηγάζει το περιστατικό ανοσοκατασταλμένου που περίμενε στην ουρά των Πρώτων Βοηθειών για 13 ώρες.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί βγήκε τώρα» σημείωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ Χαράλαμπος Χαριλάου μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι».

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο κ. Χαριλάου σημείωσε πως θα δημιουργηθούν πρωτόκολλα για το πώς θα χειρίζονται τέτοια περιστατικά. «Δεν μπορώ τώρα να πω αν θα έχουν προτεραιότητα οι ανοσοκατασταλμένοι ή όχι. Υπάρχει ομάδα που ετοιμάζει τα πρωτόκολλα και σύντομα θα τα έχουμε», τόνισε.

Πρόσθεσε πως παραλαμβάνουμε πολλά αιτήματα συνεχώς από διάφορες ομάδες για να έχουν προτεραιότητα, αλλά εάν όλοι πάρουν προτεραιότητα τότε χάνει και αυτό το νόημά του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE