Νίκος Χριστοδουλίδης: «Δεν γενικολογούμε, δεν υποσχόμαστε, δεν λέμε «θα»» - Δείτε βίντεο

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Δεν γενικολογούμε, δεν υποσχόμαστε, δεν λέμε «θα»» - Δείτε βίντεο

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η πανεπαρχιακή συγκέντρωση του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Ο κ. Χριστοδουλίδης, δήλωσε βαθύτατα συγκινημένος από τη μαζική παρουσία του κόσμου στην συγκέντρωση, τονίζοντας τη σημασία των πολιτικών, κομματικών, προσωπικών υπερβάσεων, «όχι γιατί μας το επέβαλε κάποιος, αλλά επειδή ορθά αντιληφθήκαμε ότι τη δεδομένη στιγμή το συμφέρον της πατρίδας μας απαιτεί τη συνένωση δυνάμεων και μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα που θα φέρει ένα σύγχρονο σε αντιλήψεις, αλλά και μέσα τρόπο διακυβέρνησης της χώρας».

Όπως ανέφερε, έχουν ήδη διανυθεί οι πρώτοι δύσκολοι μήνες του προεκλογικού αγώνα ξεπερνώντας όλων των ειδών τα προβλήματα, μένοντας πιστοί στην προσπάθεια για μια ανεξάρτητη υπερκομματική υποψηφιότητα που δεν αντιμετωπίζει τα κόμματα και τις ιδεολογίες ως διαχωριστικές γραμμές, αλλά αξιοποιεί τις διαφορές και τη διαφορετικότητα «για να συνθέσει, να κάνει κάτι πιο δυνατό, πιο ανθεκτικό , πιο δίκαιο που θα απευθύνεται και θα μεριμνά για όλους, αριστερούς, δεξιούς, κεντρώους, σοσιαλιστές, οικολόγους, αναποφάσιστους, ανέντακτους, απογοητευμένους, αλλά και νέους ψηφοφόρους».

Αναφερόμενος στο προεκλογικό του πρόγραμμα, τόνισε ότι «δεν γενικολογούμε, δεν υποσχόμαστε, δεν λέμε «θα», αλλά σε κάθε τομέα πολιτικής, εξετάζουμε και επαναξιολογούμε το υφιστάμενο πλαίσιο χωρίς να μηδενίζουμε, σε προβλήματα και παραλείψεις και βάσει στρατηγικού σχεδιασμού προτείνουμε δράσεις μετρήσιμες, υλοποιήσιμες που θα κάνουν τη διαφορά».

Πρέπει να δουλέψουμε μαζί είπε ο κ. Χριστοδουλίδης, για τα δικαιώματα όλων, αλλά πρωτίστως για την επανένωση της πατρίδας μας, τον τερματισμό της κατοχής, την επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες σε συνθήκες ειρήνης και ασφάλειας.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι η υποψηφιότητά του δεν έχει στόχο να πλήξει κανένα και σέβεται τα πιστεύω του κάθε ενός, όμως συμπλήρωσε δυστυχώς κάποιοι επενδύουν στην πόλωση στον φανατισμό και στον εκφοβισμό. «Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε. Γιατί η επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να μας βρει ενωμένους. Γιατί δεν λαϊκίζουμε για ψηφοθηρικούς λόγους. Γιατί αυτή η προσπάθεια η οποία από όλους εσάς ξεκίνησε, δεν τελειώνει την ημέρα των εκλογών. Αντίθετα: Ακριβώς τη μέρα εκείνη αρχίζει».

Η πόλωση, ο φανατισμός, οι συκοφαντίες προκαλούν όπως είπε πληγές, αποστήματα, που δυστυχώς θέλουν χρόνο για να επουλωθούν. Εάν νοιαζόμαστε σημείωσε πραγματικά για την επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών και όχι να τις καταστρέψουμε με λασπολογία και κακοήθειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ και υποψήφιος για την προεδρίας του κόμματος, μιλά στο «Τ» για την απόφασή του, να θέσει τον εαυτό του στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, μια υποψηφιότητα η οποία στόχο έχει την ενότητα στο κόμμα και την επιστροφή όσων έχουν διαγραφεί ή αποστασιοποιηθεί από την ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE