Σε δεξίωση του Μπάιντεν στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σε δεξίωση του Μπάιντεν στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, θα παραστεί σήμερα στις 7μμ ώρα Νέας Υόρκης (2.00 π.μ ώρα Κύπρου), στη δεξίωση που παραθέτει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η σύζυγος του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, στην καθιερωμένη δεξίωση του Προέδρου των ΗΠΑ που παρατίθεται στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύει η σύζυγος του Άντρη Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE