ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παίρνει θέση για τα έκτροπα στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ η Αστυνομία - «Ο αγώνας δεν αξιολογήθηκε ως ψηλού κινδύνου»

Παίρνει θέση για τα έκτροπα στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ η Αστυνομία - «Ο αγώνας δεν αξιολογήθηκε ως ψηλού κινδύνου»

Θέση για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο στάδιο «Ελευθερία» μετά το τέλος του αγώνα φούτσαλ μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ, πήρε η Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι από τα θλιβερά επεισόδια στη Λευκωσία τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας δημοσιογράφος, ο οποίος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, με αποτέλεσμα να του γίνουν ραφές.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, μίλησε στην εκπομπή «Alpha καλημέρα» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο αγώνας δεν αξιολογήθηκε ως υψηλού κινδύνου.

Είναι άξιο απορίας πως ο συγκεκριμένος αγώνας δεν αξιολογήθηκε ως υψηλού κινδύνου, αφού πρόκειται για το αιώνιο ντέρμπι με παρουσία οργανωμένων οπαδών.

Όπως ανέφερε αρχικά ο κ. Ανδρέου «το όλο επεισόδιο έγινε μετά τη λήξη του αγώνα, όπου οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας είχαν προχωρήσει σε ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Η Αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει σε κάποιο στάδιο για να σταματήσει η ρίψη αντικειμένων.

Η Αστυνομία ανέβηκε στην κερκίδα και οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια αποπνιχτική ατμόσφαιρα στο χώρο. Με επέμβαση της Αστυνομίας όλοι οι οπαδοί οδηγήθηκαν έξω από το στάδιο όπου υπήρξε πετροπόλεμος κατά των μελών μας. Τραυματίστηκε στο στήθος ευτυχώς ελαφρά ένα μέλος της Αστυνομίας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «προχωρούμε στη διερεύνηση της υπόθεσης και θέλουμε να εντοπίσουμε τα πρόσωπα που συμμετείχαν στα επεισόδια. Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που γίνονται πράγματα απρόβλεπτα, ενδεχομένως όπως έγινε και σε αυτή την περίπτωση όπου ο αγώνας δεν αξιολογήθηκε ως ψηλού κινδύνου.

Σίγουρα μετά το τέλος γίνεται αξιολόγηση ωστόσο είναι απρόβλεπτο. Από τη μια ομάδα που έγιναν τα επεισόδια ήταν 600 άτομα, ενώ στην άλλη ήταν περίπου 250 πρόσωπα. Δεν έγινε σύλληψη για τα χθεσινά επεισόδια».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top