TELETHON με Τάκη Ζαχαράτο και «Strangers in the Night»

TELETHON με Τάκη Ζαχαράτο και «Strangers in the Night»

Το TELETHON παρουσιάζει τον χαρισματικό Τάκη Ζαχαράτο στη μοναδική παράσταση, “Strangers in the Night”. Η παράσταση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στις 8.30μ.μ.

Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό σόου με τον ταλαντούχο performer Τάκη Ζαχαράτο και την ομάδα των καλλιτεχνών του η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, με την ερμηνευτική του άνεση, θα υποδυθεί μια σειρά από διάσημους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Αναμφίβολα οι παρευρισκόμενοι θα ζήσουνε την εμπειρία μιας βραδιάς γεμάτης χιούμορ και λάμψη συνεισφέροντας ταυτόχρονα στο συνάνθρωπο.

Μεγάλος Χορηγός TELETHON, η ΟΠΑΠ Κύπρου

Χορηγός Εκδήλωσης: Όμιλος Εταιριών Caramondani

Κύριος Υποστηρικτής: BDSwiss,

Χορηγός Αερομεταφορέας: Cyprus Airways

Όλα τα έσοδα παράστασης θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό θεσμό Telethon

Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Ποτό υποδοχής πριν την Παράσταση 7.30μ.μ.

Έναρξη στις 8.30μ.μ.

Εισιτήρια

SOLDOUT TICKETS κάνοντας κλικ εδώ https://bit.ly/3LihGmB

Υποστηριχτές:

Ελληνική Τράπεζα, Astro Bank, EN-ERGON SCIENTIFIC EES, Saywear, Andrey & Julia Dashin’s Foundation, Charalambides-Christis, ΑΗΚ, Chrysostomides & Co LLC, Flexi Flyers, Chandal Entertainment, SoldOut Tickets, CPM, Baker Tilly, THE BEST MCC, Procopiou Medishop, EY, Agathocleous Group, Πετρολίνα, PPT Aviation Services, Deloitte, C. Georgiou Lab Supplies, Scientronics, CIM Biometical Co Ltd, KPMG, Coca-Cola Cyprus, food2impress, Othon Ghalanos Group, Kapnos Airport Shuttle.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.