Έκανε «NTOY» η Αστυνομία στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας

Έκανε «NTOY» η Αστυνομία στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας

Αυτή την ώρα μελή του ΤΑΕ Λάρνακας βρίσκονται στα γραφεία του ΣΑΛ όπου προχωρούν σε έρευνες και κατασχέσεις εγγράφων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΤΑΕ Λάρνακας βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας όπου κατάσχει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλα και έγγραφα του Συμβουλίου. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της σελίδας μας η έρευνα αφορά παραποίηση εγγράφων. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι ανακρίσεις και οι καταθέσεις ξεκίνησαν εδώ και καιρο για τα Αποχετευτικό της Λάρνακας με τις έρευνες τις Ελεγκτικής Υπηρεσίας να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Διαβάστε επίσης: 

Θα έχει παρέα ο Βέργας; Και δεύτερος δήμαρχος ύποπτος για σκάνδαλο του αποχετευτικού

Μύρισε και το αποχετευτικό Λάρνακας – Δεν αποκλείονται συλλήψεις για νέο σκάνδαλο εντός τον επόμενων ημερών

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Έτοιμος δηλώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός να στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια για την ενίσχυση των θέσεων της πλευράς μας στο Κυπριακό, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του κόμματος με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE