Χρήστος Σαντικάι – Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψαν πώς επέλεξαν το όνομα που θα δώσουν στο νεογέννητο μωρό τους

Χρήστος Σαντικάι – Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψαν πώς επέλεξαν το όνομα που θα δώσουν στο νεογέννητο μωρό τους

Στιγμές ευτυχίας ζουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (21/9) υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός γέννησε ένα υγιέστατο αγόρι και ο αγαπημένος της ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τα social media. Ο ίδιος ανέβασε στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατάει το χεράκι του νεογέννητου μωρού και γράφει: «Καλώς ήρθες αντράκο μου… Λάουρα Νάργες σε ευχαριστώ, σε αγαπώ».

Λίγες ώρες μετά το χαρούμενο γεγονός ο Χρήστος Σαντικάι μέσα από ένα Instagram story ανακοίνωσε και το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους και θα είναι «Αλέξανδρος». Ενώ σήμερα αποκάλυψε στο Μega το πώς αποφάσισαν να δώσουν το συγκεκριμένο όνομα στο νεογέννητο που τους έχει γεμίσει χαρά.

Συγκεκριμέννα ο Χρήστος Σατιγκάι ανέφερε στο «Μega Καλημέρα»: «Moυ αρέσει η ιστορία και σαν ιγέτης μου αρέσει ο Μέγας Αλέξανδρος πάρα πολύ και ήθελα να ονομάσω τον γιο μου έτσι. Είναι πάρα πολύ ήσυχος αλλά έτσι είναι όλα τα μωρά», είχε αναφέρει στην κάμερα του MEGA.

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE