Καθημερινή σίτιση και είδη ρουχισμού σε 30 άστεγους προσφέρει η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Καθημερινή σίτιση και είδη ρουχισμού σε 30 άστεγους προσφέρει η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Καθημερινή δωρεάν σίτιση σε περίπου 30 άτομα και είδη ρουχισμού σε όσους τα χρειάζονται δίνει η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας οι οποίοι διαβιούν σε ανοιχτούς υπαίθριους χώρους και αντιμετωπίζουν προβλήματα στέγασης.

Ταυτόχρονα, σε ανακοίνωσή της, η Μητρόπολη αναφέρει ότι υποβοηθάει την επικοινωνία, όλων όσων το επιθυμούν, με τις αρμόδιες κρατικές και δημοτικές υπηρεσίες για να λάβουν την κατάλληλη φροντίδα.

"Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού έχει συνεχή και αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού και τις κρατικές Αρχές σε θέματα που αφορούν τη διακονία και την υποστήριξη όσων συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη", αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE