Έτοιμος να μεταβεί στις Βρυξελλες «εάν χρειαστεί» ο Αλέξης Τσιπρας

Έτοιμος να μεταβεί στις Βρυξελλες «εάν χρειαστεί» ο Αλέξης Τσιπρας

Σε διαρκή ανοικτή γραμμή με τις Βρυξέλλες είναι από το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ενημερώνεται από την εκεί ελληνική αντιπροσωπεία, για την πορεία των διαπραγματεύσεων στο Eurogroup.

Ταυτόχρονα, όπως δηλώνει αρμόδια πηγή στο ΚΥΠΕ, ο κ. Τσίπρας είναι έτοιμος, εάν χρειαστεί, να μεταβεί ο ίδιος στην βελγική πρωτεύουσα, είτε διακοπεί απόψε το Eurogroup και συνεχιστεί αύριο, είτε  για να παραστεί σε Σύνοδο Κορυφής των χωρών μελών της ευρωζώνης ή στην ολομέλεια των "28" κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

H Αθήνα ελπίζει να μη χρειαστεί ο Πρωθυπουργός να παραστεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των 28, καθώς γνωρίζει ότι, όπως αναφέρει κυβερνητική πηγή, αυτό θα σημαίνει ότι πιθανώς "θα έχουν πάρει άσχημη τροπή τα πράγματα στο Eurogroup".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE