LIFESTYLE

Emily in Paris: Mια πρώτη ματιά στη νέα σεζόν της σειράς - Δείτε φωτογραφίες

Emily in Paris: Mια πρώτη ματιά στη νέα σεζόν της σειράς - Δείτε φωτογραφίες

Το Netflix κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες από την τρίτη σεζόν της σειράς “Emily in Paris” και αναμένονται περισσότερες ενημερώσεις στην εκδήλωση “Tudum” της υπηρεσίας ροής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Έχοντας αποκτήσει πλέον μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή της, η Έμιλι μπορεί σιγά-σιγά να κουμαντάρει καλύτερα την πόλη, αλλά ζορίζεται ακόμα με τις ιδιαιτερότητες του τρόπου ζωής των Γάλλων. Μετά το ερωτικό τρίγωνο με τον γείτονά της και την πρώτη της αληθινή Γαλλίδα φίλη, η Έμιλι είναι αποφασισμένη να επικεντρωθεί στη δουλειά της, που γίνεται καθημερινά όλο και πιο περίπλοκη. Στην τάξη των Γαλλικών, γνωρίζει έναν άλλο εκπατρισμένο που την εξοργίζει και ταυτόχρονα την ιντριγκάρει.

Ο βραβευμένος δημιουργός και showrunner Ντάρεν Σταρ επιστρέφει ως επικεφαλής της υποψήφιας για Emmy σειράς “Η Έμιλι στο Παρίσι”, που έγινε η πιο δημοφιλής κωμική σειρά του Netflix για το 2020. Η παραγωγός και πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς υποδύεται ξανά την Έμιλι Κούπερ στο πλευρό των παλιών συμπρωταγωνιστών της Φιλιπίν Λερουά-Μπολιό, Άσλεϊ Παρκ, Λουκά Μπραβό, Καμίλ Ραζά, Σαμουέλ Αρνόλντ, Μπρουνό Γκουερί και Γουίλιαμ Αμπάντι, της γνώριμης γκεστ σταρ Κέιτ Γουόλς, αλλά και των νέων μελών του καστ Λούσιεν Λάβισκαουντ, Τζέρεμι O. Χάρις και Αρνό Μπινάρ.

ΠΗΓΗ: watchandchill

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top