Έκλεβαν ρεύμα για τέσσερα διαμερίσματα - 50 άτομα λιθοβόλησαν αστυνομικούς

Έκλεβαν ρεύμα για τέσσερα διαμερίσματα - 50 άτομα λιθοβόλησαν αστυνομικούς

Συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων στην περιοχή Χλώρακας, για σκοπούς πρόληψης του εγκλήματος και αντιμετώπισης φαινομένων οχληρίας και παραβάσεων τροχαίας, διενήργησαν το βράδυ που πέρασε, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου. Κατά την επιχείρηση ελέγχθηκε και συγκεκριμένο συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή, σχετικά με την τήρηση σχετικού Υπουργικού διατάγματος που αφορά στη διαμονή προσώπων στο συγκρότημα διαμερισμάτων.

Κατά την επιχείρηση ελέγχθηκαν συνολικά 52 διαμερίσματα στο εν λόγω συγκρότημα. Τρία πρόσωπα εντοπίστηκαν να διαμένουν σε διαμερίσματα του συγκροτήματος κατά παράβαση του σχετικού Υπουργικού διατάγματος. Στα τρία πρόσωπα επιδόθηκε το σχετικό Διάταγμα για σκοπούς συμμόρφωσης τους.

Την ίδια ώρα, μετά από έλεγχο και από λειτουργούς της ΑΗΚ, διαπιστώθηκε η κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε τέσσερα διαμερίσματα του συγκροτήματος. Οι τέσσερις ένοικοι των διαμερισμάτων όπου διαπιστώθηκε η κλοπή ρεύματος, οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, για σκοπούς διερεύνησης υποθέσεων ιδιοποίησης ηλεκτρικής ενέργειας. Αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αποδεσμεύτηκαν για να κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση των υποθέσεων κλοπής.

Ενώ οι λειτουργοί της ΑΗΚ συνέχιζαν τον έλεγχο στις εγκαταστάσεις παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο κτίριο, γύρω στα 50 πρόσωπα που διαμένουν στο συγκρότημα, αντέδρασαν διαμαρτυρώμενοι για τον έλεγχο στους τέσσερις ενοίκους των διαμερισμάτων όπου είχε διαπιστωθεί η κλοπή ρεύματος και άρχισαν να ρίχνουν πέτρες προς τα μέλη της Αστυνομίας. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ζημιά σε όχημα της Αστυνομίας, ενώ με την επέμβαση των μελών της Αστυνομίας τα εν λόγω πρόσωπα αποχώρησαν και αποκαταστάθηκε η τάξη.

Κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που έγιναν στην περιοχή κατά τη χθεσινοβραδινή επιχείρηση, διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν συνολικά 78 παραβάσεις. Δύο αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες κατακρατήθηκαν για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, σε σχέση με παραβάσεις τροχαίας που φέρεται να διέπραξαν οι οδηγοί τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE