Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Μετά την ανατροπή του αυτοκινήτου, σε αυτό ξέσπασε πυρκαγιά, με τους τρεις επιβαίνοντες στο όχημα να προλαβαίνουν και να εξέρχονται από αυτό. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβησαν την πυρκαγιά, από την οποία το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.
Πλήρωμα ασθενοφόρου που επίσης έσπευσε στο σημείο, μετέφερε τα τρία πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο 30χρονος οδηγός έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ τα άλλα δύο πρόσωπα τυγχάνουν ιατρικών εξετάσεων και αναμένεται στη συνέχεια να λάβουν εξιτήριο.
Ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε από μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με ένδειξη 106μg% αντί μέχρι 22μg% που είναι το επιτρεπόμενο όριο.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Βορόκληνης.
* Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις