Απίστευτο βίντεο: Μεθυσμένος Ρώσος που πήγαινε να πολεμήσει στην Ουκρανία κοιμήθηκε στην πίστα αεροδρομίου

Απίστευτο βίντεο: Μεθυσμένος Ρώσος που πήγαινε να πολεμήσει στην Ουκρανία κοιμήθηκε στην πίστα αεροδρομίου

Ένας από τους Ρώσους που επιστρατεύτηκαν από τον Πούτιν για να πολεμήσουν στην Ουκρανία, ήπιε λίγο παραπάνω.

Ένα απίθανο video ντοκουμέντο από την επιστράτευση των Ρώσων που βρίσκεται σε εξέλιξη, έφερε στην δημοσιότητα ο Francis Scarr.

Αυτό είναι τραβηγμένο από την πίστα ενός αεροδρομίου την ώρα που αρκετοί άνδρες ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε αεροπλάνο, προκειμένου να συμμετέχουν στις πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της Ουκρανίας.

Στα πρώτα του δευτερόλεπτα διακρίνονται δύο άνδρες να είναι φουλ μεθυσμένοι και μετά βίας να περπατάνε, όμως το καλύτερο είναι στο τέλος του.

Λίγα μέτρα πιο πέρα, είναι ένας άλλος, ο οποίος όχι απλά δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του από το ποτό, αλλά την έχει πέσει για ύπνο και κοιμάται στο γρασίδι.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως, πως αυτό δεν είναι το πρώτο video που κυκλοφορεί και δείχνει μεθυσμένους άνδρες να πηγαίνουν στην Ουκρανία.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.