Δίνει 2.500 ευρώ το μήνα σε τυλιχτή Ελληνικό σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία

Δίνει 2.500 ευρώ το μήνα σε τυλιχτή Ελληνικό σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία

Σε αναζήτηση… τυλιχτή είναι ένα ελληνικό σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία, προσφέροντας 2.500 ευρώ μισθό για όποιον Έλληνα ενδιαφέρεται να δουλέψει.

Μάλιστα, η αγγελία αναφέρει ότι όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν μέχρι εκεί, τότε θα έχουν δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο αλλά και δωρεάν διαμονή για τις πρώτες 15 ημέρες.

Μιλώντας στον ALPHA, o διευθυντής λειτουργίας του σουβλατζίδικου Yeeros στο Δουβλίνο εξήγησε ότι ζητούν Έλληνες για τη θέση αυτή «επειδή μας ενδιαφέρει να γνωρίζει αυτό το ελληνικό προϊόν».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο μισθός των 2.500 ευρώ είναι καλός για την Ιρλανδία δεδομένου ότι ο κατώτατος μισθός είναι της τάξης των 1.600 ευρώ. Μετά από σχετικό ερώτημα πρόσθεσε, δε, ότι ένα δυάρι στο Δουβλίνο έχει ενοίκιο ύψους 750-850 ευρώ.

Στην εκπομπή μίλησε και ένας τυλιχτής που έκανε το ταξίδι στο Δουβλίνο από τη Θεσσαλονίκη και εκτός από ικανοποιημένος δήλωσε ότι από τα 2.500 ευρώ μισθού «στο τέλος του μήνα μας περισσεύουν κιόλας».

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.