Δίνει 2.500 ευρώ το μήνα σε τυλιχτή Ελληνικό σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία

Δίνει 2.500 ευρώ το μήνα σε τυλιχτή Ελληνικό σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία

Σε αναζήτηση… τυλιχτή είναι ένα ελληνικό σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία, προσφέροντας 2.500 ευρώ μισθό για όποιον Έλληνα ενδιαφέρεται να δουλέψει.

Μάλιστα, η αγγελία αναφέρει ότι όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν μέχρι εκεί, τότε θα έχουν δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο αλλά και δωρεάν διαμονή για τις πρώτες 15 ημέρες.

Μιλώντας στον ALPHA, o διευθυντής λειτουργίας του σουβλατζίδικου Yeeros στο Δουβλίνο εξήγησε ότι ζητούν Έλληνες για τη θέση αυτή «επειδή μας ενδιαφέρει να γνωρίζει αυτό το ελληνικό προϊόν».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο μισθός των 2.500 ευρώ είναι καλός για την Ιρλανδία δεδομένου ότι ο κατώτατος μισθός είναι της τάξης των 1.600 ευρώ. Μετά από σχετικό ερώτημα πρόσθεσε, δε, ότι ένα δυάρι στο Δουβλίνο έχει ενοίκιο ύψους 750-850 ευρώ.

Στην εκπομπή μίλησε και ένας τυλιχτής που έκανε το ταξίδι στο Δουβλίνο από τη Θεσσαλονίκη και εκτός από ικανοποιημένος δήλωσε ότι από τα 2.500 ευρώ μισθού «στο τέλος του μήνα μας περισσεύουν κιόλας».

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE