Στους δρόμους οι κάτοικοι για τα συρματοπλέγματα στη νεκρή ζώνη - Εκδήλωση διαμαρτυρίας

Στους δρόμους οι κάτοικοι για τα συρματοπλέγματα στη νεκρή ζώνη - Εκδήλωση διαμαρτυρίας

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Ακάκι κατά της τοποθέτησης συρματοπλεγμάτων και καγκελοθυρών κατά μήκος της Ουδέτερης Ζώνης στις κοινότητες Αστρομερίτη, Περιστερώνας, Αυλώνας, Ακακίου, Δένειας και Μάμμαρι, πραγματοποιούν σήμερα Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, η Ομάδα Πρωτοβουλίας κατά των Συρματοπλεγμάτων, σε συνεργασία με Kοινοτικά Συμβούλια και οργανωμένα σύνολα της περιοχής

Η διαμαρτυρία θα έχει διάρκεια μία ώρα (10:30 – 11:30) και κατά τη διάρκειά της οι διαμαρτυρόμενοι θα κλείσουν τον κεντρικό δρόμο προς Τρόοδος στο ύψος του συσκευαστηρίου Ακακίου.

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας έχει πραγματοποιήσει επαφές και συναντήσεις με μέλη της Κυβέρνησης, κόμματα, πολιτικά πρόσωπα και άλλους και έχει στείλει επιστολές στο Υπουργείο Εσωτερικών, στη Βουλή, στην Επίτροπο Διοικήσεως, στο γραφείο των Ηνωμένων Εθνών και αλλού, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα προβλήματα που προκαλούνται στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για να αναφέρει τα πολιτικά ζητήματα που εγείρονται με επιπτώσεις στο εθνικό μας θέμα συνέπεια της εγκατάστασης των συρματοπλεγμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE