ΔΙΕΘΝΗ

Σε πανικό ο πρίγκιπας Χάρι, θέλει να κάνει αλλαγές στα απομνημονεύματά του

Σε πανικό ο πρίγκιπας Χάρι, θέλει να κάνει αλλαγές στα απομνημονεύματά του

Ο πρίγκιπας Χάρι την τελευταία στιγμή προσπαθεί να κάνει αλλαγές στην αυτοβιογραφία του καθώς φοβάται ότι το τελικό του προσχέδιο «μπορεί να μην βρει ανταπόκριση» στον απόηχο του θανάτου της βασίλισσας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mail on Sunday» τα απομνημονεύματα του Χάρι ήταν έτοιμα να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο, αλλά ο Δούκας έχει που έχει συμφωνήσει για αμοιβή 40 εκατομμυρίων λιρών έχει δεύτερες σκέψεις και ζήτησε να γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές.

Το αίτημά του αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως σημάδι ότι είναι έτοιμος να υιοθετήσει μια πιο διαλλακτική προσέγγιση απέναντι στην υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Κάτι τέτοιο από την άλλη όμως θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στους εκδότες του, οι οποίοι είχαν συμφωνήσει για άλλα είχαν συμφωνήσει και άλλα θα δουν γραμμένα στις σελίδες του βιβλίου.

Ο Χάρι θέλει να κάνει αλλαγές

«Ο Χάρι έχει βάλει τα δυνατά του», δήλωσε μια πηγή. «Είναι πρόθυμος για βελτιώσεις εξαιτίας του θανάτου της βασίλισσας, της κηδείας της και της ανάληψης του θρόνου από τον πατέρα του Κάρολο. Μπορεί να υπάρχουν πράγματα στο βιβλίο που μπορεί να μην φαίνονται τόσο καλά αν βγουν τόσο σύντομα μετά από αυτά τα γεγονότα. Θέλει να αλλάξουν τμήματα τώρα. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για μια ολική επανεγγραφή. Θέλει απεγνωσμένα να κάνει αλλαγές. Αλλά μπορεί να είναι πολύ αργά».

Δημοσιογραφικές πηγές από την άλλη αναφέρουν ότι ο Δούκας μπορεί να είχε περιορισμένα περιθώρια για αλλαγές και παρεμβάσεις δεδομένου ότι έχει εισπράξει επταψήφια προκαταβολή.

Ο εκδοτικός οίκος «Penguin Random House» είχε ήδη απαιτήσει να το ξαναγράψει, αφού το αρχικό προσχέδιο θεωρήθηκε «πολύ ευαίσθητο» και έδινε υπερβολική έμφαση σε θέματα ψυχικής υγείας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται την ώρα που ένα άλλο νέο βιβλίο διατυπώνει μια σειρά εκρηκτικών ισχυρισμών για τον Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν - αν και δεν είναι σαφές αν ο Δούκας σκοπεύει τώρα να ασχοληθεί με οποιονδήποτε από αυτούς τους νέους ισχυρισμούς στα απομνημονεύματά του, τα οποία έχει χαρακτηρίσει ως «ακριβή και απολύτως αληθινή» εξιστόρηση της ζωής του.

Harry_Megan

Το βιβλίο που καίει τη Μέγκαν Μαρκλ

Μεταξύ των επιζήμιων ισχυρισμών στο νέο βιβλίο, Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown, ο συγγραφέας του βασιλικού βιβλίου Valentine Low ισχυρίζεται ότι:

- Η Μέγκαν γκρίνιαζε για τις δημόσιες υποχρεώσεις και τις βόλτες, λέγοντας: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν πληρώνομαι γι' αυτό».

- Η Δούκισσα εκφόβιζε το προσωπικό, κάνοντας κάποιους να δακρύσουν, και σχολίασε ότι «δεν είναι δουλειά μου να χαϊδεύω τους ανθρώπους».

- Η ομάδα του Χάρι και της Μέγκαν συνέχισε να αυτοαποκαλείται «Sussex Survivors' Club» και περιέγραψε τη Μέγκαν ως «νάρκισσο».

- Ένα πρώην μέλος του προσωπικού δήλωσε ότι πίστευε ότι η Μέγκαν ήθελε να «απορριφθεί» από τη βασιλική οικογένεια «επειδή είχε εμμονές από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη βασιλική οικογένεια».

- Ο Χάρι έστειλε «φρικτά emails» στον Edward Young, τον προσωπικό γραμματέα της βασίλισσας, και τον Clive Alderton, τον προσωπικό γραμματέα του Καρόλου.

- Ο Χάρι φοβόταν ότι θα γινόταν «ένας άσχετος» όταν ο ανιψιός του πρίγκιπας Γεώργιος - ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου – κλείσει τα 18 του χρόνια.

- Η Μέγκαν τηλεφωνούσε σε έναν βοηθό κάθε δέκα λεπτά το βράδυ ενώ έβγαιναν για δείπνο, και συνέχισε να τηλεφωνεί και την επόμενη ημέρα.

- Η δούκισσα συγκρούστηκε με το προσωπικό επειδή δεν της επιτρεπόταν να κρατήσει ρούχα και κοσμήματα που της δόθηκαν δωρεάν από οίκους μόδας.

- Έξι μήνες πριν ανακοινωθεί ο αρραβώνας της με τον Χάρι, η Μέγκαν είπε σε έναν βοηθό του παλατιού: «Και οι δύο ξέρουμε ότι σύντομα θα γίνω ένα από τα αφεντικά σου».

- Όταν ο Χάρι και η Μέγκαν πήγαν στον Καναδά τον Νοέμβριο του 2019, τα σχέδιά τους ήταν τόσο μυστικά που ακόμη και η νταντά τους μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξερε πού πήγαιναν.

Φωτογραφία: Shutterstock ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top