Γνωστή τηλεπερσόνα αγόρασε έπαυλη εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαλιμπού για να γλιτώσει από τον πρώην της

Γνωστή τηλεπερσόνα αγόρασε έπαυλη εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαλιμπού για να γλιτώσει από τον πρώην της

Η Κιμ Καρντάσιαν υπέστη έναν οδυνηρό χωρισμό με τον Κάνιε Γουέστ και τους τελευταίους μήνες παλεύει να βρει τον εαυτό της. Η επιχειρηματίας αγόρασε μια παραθαλάσσια έπαυλη στο Μαλιμπού, η αξία της οποίας άγγιζε τα 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά τελικά κατάφερε να αγοράσει με μόλις 70 εκατομμύρια δολάρια.

Το παραθαλάσσιο ακίνητο ανήκε στο παρελθόν στο σούπερ μόντελ Σίντι Κρόφορντ. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και πισίνα και είναι 697 τετραγωνικά μέτρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE