Γνωστή τηλεπερσόνα αγόρασε έπαυλη εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαλιμπού για να γλιτώσει από τον πρώην της

Γνωστή τηλεπερσόνα αγόρασε έπαυλη εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαλιμπού για να γλιτώσει από τον πρώην της

Η Κιμ Καρντάσιαν υπέστη έναν οδυνηρό χωρισμό με τον Κάνιε Γουέστ και τους τελευταίους μήνες παλεύει να βρει τον εαυτό της. Η επιχειρηματίας αγόρασε μια παραθαλάσσια έπαυλη στο Μαλιμπού, η αξία της οποίας άγγιζε τα 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά τελικά κατάφερε να αγοράσει με μόλις 70 εκατομμύρια δολάρια.

Το παραθαλάσσιο ακίνητο ανήκε στο παρελθόν στο σούπερ μόντελ Σίντι Κρόφορντ. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και πισίνα και είναι 697 τετραγωνικά μέτρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λήξαν το σενάριο αποχώρησης της ΕΔΕΚ από την Κυβέρνηση - Τι διαμηνύθηκε στη συνάντηση με τον ΠτΔ

Λήξαν το σενάριο αποχώρησης της ΕΔΕΚ από την Κυβέρνηση - Τι διαμηνύθηκε στη συνάντηση με τον ΠτΔ

Λήξαν θεωρείται πλέον το όποιο σενάριο για αποχώρηση της ΕΔΕΚ από την κυβέρνηση, μετά και τη συνάντηση του προέδρου του κόμματος, Νίκου Αναστασίου, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η συνάντηση, που διήρκεσε περίπου 40 λεπτά, φαίνεται να εκτόνωσε το τεταμένο κλίμα που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό.