Γνωστή τηλεπερσόνα αγόρασε έπαυλη εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαλιμπού για να γλιτώσει από τον πρώην της

Γνωστή τηλεπερσόνα αγόρασε έπαυλη εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαλιμπού για να γλιτώσει από τον πρώην της

Η Κιμ Καρντάσιαν υπέστη έναν οδυνηρό χωρισμό με τον Κάνιε Γουέστ και τους τελευταίους μήνες παλεύει να βρει τον εαυτό της. Η επιχειρηματίας αγόρασε μια παραθαλάσσια έπαυλη στο Μαλιμπού, η αξία της οποίας άγγιζε τα 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά τελικά κατάφερε να αγοράσει με μόλις 70 εκατομμύρια δολάρια.

Το παραθαλάσσιο ακίνητο ανήκε στο παρελθόν στο σούπερ μόντελ Σίντι Κρόφορντ. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και πισίνα και είναι 697 τετραγωνικά μέτρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.