ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λάρνακα 14χρονη - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λάρνακα 14χρονη - Δείτε φωτογραφία

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία της 14χρονης Λάουρα Τοκάροβα (Laura Tokarova), ημερομηνία γέννησης 21/07/2008, από Σλοβακία, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λάρνακα, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, 2022, η 14χρονη ελλείπει από η ώρα 1.50π.μ., του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, 2022. Αυτή περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, γκρίζα ζακέτα και αθλητικά παπούτσια χρώματος μαύρου με άσπρο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE