LIFESTYLE

Στέφανος Μιχαήλ: «Ο γάμος υπάρχει σαν σκεπτικό στο μυαλό μου - Η κόρη της συντρόφου μου είναι κομμάτι της ζωής μου»

Στέφανος Μιχαήλ: «Ο γάμος υπάρχει σαν σκεπτικό στο μυαλό μου - Η κόρη της συντρόφου μου είναι κομμάτι της ζωής μου»

Ο Στέφανος Μιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Γεια σου". Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε δηλώσεις τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική του ζωή.

Αρχικά, όσον αφορά τη σειρά "Άγρια Γη", ο Στέφανος Μιχαήλ είπε: "Τα παίρναμε εξαιρετικά είναι πολύ ομαδικό το κλίμα. Ο ρόλος μου έχει αδικηθεί πολύ στη ζωή του, του πήρα ό,τι του ανήκει δικαιωματικά Ήμουν 8 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, μετά έκανα μια παύση, επιστρέφω στον ΣΚΑΪ που είχε στο παρελθόν μια άψογη συνεργασία. Η "Άγρια γη" θα κάνει τη διαφορά φέτος".

Για τις ανάγκες της σειράς μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Αθήνα και Κύπρο. Η σύντροφός του τον στηρίζει, ενώ ο γάμος και η οικογένεια είναι πράγματα που τον ενδιαφέρουν πολύ: "Μου λείπει και της λείπω, είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν μια δύσκολο να φύγω, ουσιαστικά η μισή μου ζωή τώρα είναι στην Αθήνα. Ευτυχώς το παίρνει πολύ καλά, είναι δίπλα μου με στηρίζει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εάν δεν υπάρχει αυτό και είσαι μπερδεμένος στο μυαλό, δεν μπορείς να είσαι καλός ούτε στη δουλειά ούτε στη σχέση. Σαν σκεπτικό υπάρχει ο γάμος είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω απλά πρέπει το κάθε πράγμα στον καιρό του. Η οικογένεια με ενδιαφέρει παρά πολύ. Η κόρη της Ναταλί είναι κομμάτι της ζωής μου".

Πηγή: yupiii.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top