ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άφησαν τα κάρβουνα αναμμένα και προκλήθηκε η φωτιά στην κατοικία - Οι ζημιές που κατέγραψε η πυρκαγιά στην Πάφο

Άφησαν τα κάρβουνα αναμμένα και προκλήθηκε η φωτιά στην κατοικία - Οι ζημιές που κατέγραψε η πυρκαγιά στην Πάφο

Από αναμμένα κάρβουνα φέρεται να προκλήθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή σε διώροφη κατοικίας στην Μεσόγη της επαρχίας Πάφου. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Κυριακή, στις 13:15, εκδηλώθηκε φωτιά σε διώροφη κατοικία καθώς και σε ισόγειο κατοικίας οι οποίες εφάπτονται η μία με την άλλη και βρίσκονται στην περιοχή Μεσόγης.

Στην πρώτη κατοικία διαμένει 83χρονος και στην δεύτερη ο γιός του ηλικίας 61 ετών. Από περαιτέρω εξετάσεις είπε ο κ. Νικολάου η φωτιά φέρεται να εκδηλώθηκε από αναμμένα κάρβουνα σε μεταλλική ψησταριά.

Ένεκα της φωτιάς το ισόγειο της κατοικίας καταστράφηκε ολοσχερώς εσωτερικά και η διώροφη κατοικία υπέστη εκτεταμένες ζημιές στους εξωτερικούς τοίχους και στην πέργολα. 

Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Πάφου, Στρουμπιού και Πέγειας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top