Άφησαν τα κάρβουνα αναμμένα και προκλήθηκε η φωτιά στην κατοικία - Οι ζημιές που κατέγραψε η πυρκαγιά στην Πάφο

Άφησαν τα κάρβουνα αναμμένα και προκλήθηκε η φωτιά στην κατοικία - Οι ζημιές που κατέγραψε η πυρκαγιά στην Πάφο

Από αναμμένα κάρβουνα φέρεται να προκλήθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή σε διώροφη κατοικίας στην Μεσόγη της επαρχίας Πάφου. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Κυριακή, στις 13:15, εκδηλώθηκε φωτιά σε διώροφη κατοικία καθώς και σε ισόγειο κατοικίας οι οποίες εφάπτονται η μία με την άλλη και βρίσκονται στην περιοχή Μεσόγης.

Στην πρώτη κατοικία διαμένει 83χρονος και στην δεύτερη ο γιός του ηλικίας 61 ετών. Από περαιτέρω εξετάσεις είπε ο κ. Νικολάου η φωτιά φέρεται να εκδηλώθηκε από αναμμένα κάρβουνα σε μεταλλική ψησταριά.

Ένεκα της φωτιάς το ισόγειο της κατοικίας καταστράφηκε ολοσχερώς εσωτερικά και η διώροφη κατοικία υπέστη εκτεταμένες ζημιές στους εξωτερικούς τοίχους και στην πέργολα. 

Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Πάφου, Στρουμπιού και Πέγειας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE