ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτσι έραψαν τα ναρκωτικά στα παντελόνια τους - Ανέμενε οδηγίες δήλωσε ο 21χρονος

Έτσι έραψαν τα ναρκωτικά στα παντελόνια τους - Ανέμενε οδηγίες δήλωσε ο 21χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον νεαρού ηλικίας 21 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση των τριών κιλών κοκαΐνης.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στέλιος Σεργίδης, εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) «μετά από αξιολόγηση πληροφορίας ότι αλλοδαπός θα μετέφερε από χώρα του εξωτερικού ναρκωτικά στην Κύπρο, η ενημέρωση δόθηκε στο Τμήμα Τελωνείων του αεροδρομίου Λάρνακας. Το μεσημέρι της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου, ο νεαρός ηλικίας 21 ετών, εντοπίστηκε από Λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, στο σημείο παραλαβής αποσκευών να έχει ιδιαίτερα ανήσυχη συμπεριφορά».

Πρόσθεσε ότι «οι Λειτουργοί προχώρησαν σε έλεγχο της αποσκευής του όπου εντοπίστηκαν τζιν παντελόνια στις τσέπες των οποίων, υπήρχαν 19 συσκευασίες με ποσότητα τριών κιλών και 92 γραμμαρίων κοκαΐνης μεικτού βάρους, που κατασχέθηκε ως τεκμήριο από τα μέλη της ΥΚΑΝ. Ο νεαρός ήρθε στην Κύπρο από τη Βραζιλία μέσω Κατάρ και σήμερα το πρωί θα αναχωρούσε για την Αθήνα αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε αεροπορικό εισιτήριο».

Σύμφωνα με τον κ. Σεργίδη «ο νεαρός τέθηκε υπό κράτηση και η ΥΚΑΝ διεξάγει έρευνες για να εξακριβωθεί κατά πόσον τα ναρκωτικά θα έμεναν όλα ή μέρος τους στην Κύπρο ή εάν θα τα έπαιρνε μαζί του στην Αθήνα. Ο 21χρονος είχε αναφέρει στην ΥΚΑΝ ότι δεν γνώριζε εάν θα έπαιρνε μαζί του στην ελληνική πρωτεύουσα τα ναρκωτικά ή μέρος αυτών, αφού όπως ισχυρίστηκε, ανέμενε οδηγίες».

Ο νεαρός οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες σε σχέση με συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α (δηλαδή κοκαϊνης) από άλλο πρόσωπο, παράνομη εισαγωγή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α, παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top