Τουρκική αεροπορική εταιρεία MGA: Δεν έχουμε πτήσεις προς την Ρωσία και δεν προγραμματίζουμε σύντομα

Τουρκική αεροπορική εταιρεία MGA: Δεν έχουμε πτήσεις προς την Ρωσία και δεν προγραμματίζουμε σύντομα

Η τουρκική αεροπορική εταιρία MGA (Mavi Gök-Γαλάζιος Ουρανός) ανακοίνωσε ότι δεν πραγματοποιεί πτήσεις προς τη Ρωσία.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί μεταδίδει ανακοίνωση της εταιρείας Mavi Gök Havacılık με έδρα την Αττάλεια ότι οι πτήσεις της πραγματοποιούνται μόνο μεταξύ της Αττάλειας και ευρωπαϊκών χωρών και δεν προγραμματίζεται καμία πτήση προς την Ρωσία στο εγγύς μέλλον.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο τέως Πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο, Στάνισλαβ Οσάτσι είχε διαβεβαιώσει το ε/κ ΥΠΕΞ, όπως αναφέρεται το ΥΠΕΞ της ΚΔ, πως δεν τίθεται θέμα να γίνουν απευθείας πτήσεις από την Ρωσία στο ψευδοκράτος.

Σημειώνεται επίσης ότι ο «υπουργός συγκοινωνιών και έργων» Ερχάν Αρικλί είχε ανακοινώσει ότι η «Blue Girne [Κερύνεια] Airlines» θα ιδρυθεί σε συνεργασία με την τουρκική εταιρεία Anex, η οποία είναι μητρική εταιρεία της MGA που επρόκειτο να γίνει η νέα «εθνική» αεροπορική εταιρείας του ψευδοκράτους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE