ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίθεση σε ακτιβιστές στη Λήδρας: «Ο άνθρωπος ήταν έξαλλος, φοβηθήκαμε» - Βίντεο

Επίθεση σε ακτιβιστές στη Λήδρας: «Ο άνθρωπος ήταν έξαλλος, φοβηθήκαμε» - Βίντεο

Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει κάποιος σε διαμαρτυρία, ωστόσο καλό θα ήταν να δηλώνεται στις Αρχές για να λαμβάνονται μέτρα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, αναφερόμενος στην επίθεση εναντίον ακτιβιστών που σημειώθηκε στη Λήδρας το περασμένο Σάββατο (24/09).

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι», ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το βράδυ της ίδιας μέρας και έχει ξεκινήσει οι διερεύνηση.

«Έχουν ληφθεί κάποιες καταθέσεις, αναμένεται να ληφθούν και άλλες. Υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση, είναι γνωστό το πρόσωπο που έχει προβεί σε αυτές τις πράξεις. Όταν ολοκληρωθούν ο εξετάσεις και διαπιστωθεί ποια ακριβώς αδικήματα προκύπτουν θα κληθεί και ο ύποπτος», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής πολίτες που ήταν στο σημείο ανέφεραν ότι: «ο άνθρωπος ήταν έξαλλος, φοβηθήκαμε αλλά ο φόβος που νιώθουν τα ζώα είναι τίποτα μπροστά σε ένα περιστατικό», ήταν μερικές από τις δηλώσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό καταδίκασε το «Κόμμα για τα ζώα», αναφέροντας ότι πολίτης επιτέθηκε απροειδοποίητα σε δύο ακτιβιστές (μία γυναίκα και ένα άντρα). Τους τραυμάτισε σοβαρά όπως επίσης προκάλεσε υλικές ζημιές. Οι ακτιβιστές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη και περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις».

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί απείλησε την Κύπρο η Χεζμπολάχ; - Το οπλοστάσιο, η πολεμική εμπειρία και το ενδεχόμενο «χτυπήματος»

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Καταγγελίες από πολίτες για «αδικαιολόγητες» επιπλέον χρεώσεις λόγω συμμετοχής στο Σχέδιο

Πήγε για κολύμπι το βράδυ και του βγήκε…«ξινό» - Εντόπισε πιστόλι στο βυθό της θάλασσας

Καλοκαιρινές διακοπές: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Οι φετινοί δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο λόγος επιλογής και οι τιμές

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Άνοιξε το πολυαναμενόμενο Goody’s Burger House στη Λευκωσία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Ξεκάθαρη ήταν η στήριξη της ΕΕ προς τη Λευκωσία, μετά τις απειλές του επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, που ανέφερε ότι η Κύπρος θα «γίνει μέρος του πολέμου» αν το Ισραήλ χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top