Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Σουτζιής "κρίθηκε ένοχος" γιατί στο κινητό του βρέθηκαν 5 φωτογραφίες από στρατιωτικές περιοχές. "Στην ποινή των 30 ημερών συντρέχουν και οι ημέρες που τελούσε υπό κράτηση".
Ο Ανδρέας Σουτζιής συνελήφθη την 1η Σεπτεμβρίου όταν πέρασε στα κατεχόμενα από το οδόφραγμα Περγάμου. Την επομένη οδηγήθηκε στο «επαρχιακό δικαστήριο» Τρικώμου για την κατοχή ασυρμάτου χωρίς άδεια και μετά σε «στρατοδικείο» στη Λευκωσία για τις φωτογραφίες στρατιωτικών περιοχών.
Την περασμένη Τρίτη το «επαρχιακό δικαστήριο» Τρικώμου τον άφησε ελεύθερο με παρατήρηση και επιβολή προστίμου εάν συλληφθεί ξανά με ασύρματο χωρίς άδεια. Ο Ανδρέας Σουτζιής παραμένει "υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές".
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις