Απόπειρα φόνου: Η μαρτυρία που «έκαψε» τον 27χρονο και τα τεκμήρια που αναμένεται να δώσουν «φως» στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Η μαρτυρία που «έκαψε» τον 27χρονο και τα τεκμήρια που αναμένεται να δώσουν «φως» στην υπόθεση

Για επιστημονικές εξετάσεις αναμένεται να σταλούν τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην οικία του 27χρονου ο οποίος συνελήφθη για την απόπειρα φόνου εναντίον 36χρονου τα ξημερώματα της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου στην Πάφο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τεκμήρια παραλήφθηκαν και από το διαμέρισμα του 36χρονου που μαζεύτηκαν σε έρευνα που διενεργήθηκε μετά το συμβάν.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο 27χρονος παρουσιάστηκε σήμερα Τετάρτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο διέταξε διάταγμα κράτησης του οκτώ ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του θύματος κρίνεται κρίσιμη και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΓΝ Λευκωσίας ο 36χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε την Τρίτη σε χειρουργική επέμβαση, μετά την απόπειρα φόνου σε βάρος του.

Υπενθυμίζουμε ότι στη 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, ομάδα αγνώστων προσώπων εισήλθε στο διαμέρισμά του, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Πάφου, παραβιάζοντας την πόρτα εισόδου. Ακολούθως τον χτύπησαν, προκαλώντας του βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE