Νεκρή γυναίκα στη Λευκωσία - Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Νεκρή γυναίκα στη Λευκωσία - Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Νεκρή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας γυναίκα άνω των 80 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα φιλοξενείτο σε οικία ηλικιωμένων και λίγο μετά το μεσημέρι, έχασε τις αισθήσεις της.

Αμέσως, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο όπου μετέφερε το θύμα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ φως θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE