Νεκρή γυναίκα στη Λευκωσία - Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Νεκρή γυναίκα στη Λευκωσία - Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Νεκρή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας γυναίκα άνω των 80 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα φιλοξενείτο σε οικία ηλικιωμένων και λίγο μετά το μεσημέρι, έχασε τις αισθήσεις της.

Αμέσως, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο όπου μετέφερε το θύμα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ φως θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE