Νεκρή γυναίκα στη Λευκωσία - Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Νεκρή γυναίκα στη Λευκωσία - Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Νεκρή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας γυναίκα άνω των 80 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα φιλοξενείτο σε οικία ηλικιωμένων και λίγο μετά το μεσημέρι, έχασε τις αισθήσεις της.

Αμέσως, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο όπου μετέφερε το θύμα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ φως θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE