Νεκρή γυναίκα στη Λευκωσία - Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Νεκρή γυναίκα στη Λευκωσία - Εντατικές έρευνες από την Αστυνομία

Νεκρή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας γυναίκα άνω των 80 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα φιλοξενείτο σε οικία ηλικιωμένων και λίγο μετά το μεσημέρι, έχασε τις αισθήσεις της.

Αμέσως, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο όπου μετέφερε το θύμα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ φως θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE