Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει με τα εσώρουχα στον καναπέ και… ξεσηκώνει τα πλήθη

Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει με τα εσώρουχα στον καναπέ και… ξεσηκώνει τα πλήθη

Η Ελένη Βαϊτσου τρέχει αυτήν την περίοδο με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου, η οποία θα ξεκινήσει σύντομα να προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση.

Η μελαχρινή πρωταγωνίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα στην οποία και την βλέπουμε να διαβάζει ένα αγαπημένο της βιβλίο φορώντας όμως μόνο το… νέο της εσώρουχο όπως και έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

«Έρχονται και αυτές οι στιγμές, που βάζω ένα pause σε εκδρομές και συναντήσεις και το μόνο που θέλω είναι να βυθιστώ στην άνεση. Χωρίς μακιγιάζ και δεύτερες σκέψεις» πρόδωσε η Ελένη Βαϊτσου στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε τη νέα της δημοσίευση.

Δείτε την φωτογραφία

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eleni Vaitsou (@vaitsou_eleni)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE