Γυναίκα στη Λευκωσία με κατά πλάκα σκλήρυνση χρειάζεται στρώμα και τρόφιμα - «Το κορμί της γέμισε πληγές»

Γυναίκα στη Λευκωσία με κατά πλάκα σκλήρυνση χρειάζεται στρώμα και τρόφιμα - «Το κορμί της γέμισε πληγές»

«Το κορμί της γέμισε πληγές και δεν μπορεί να ξαπλώσει σε κανονικό κρεβάτι» , αναφέρει μια εκ των διαχειριστών της εθελοντικής ομάδα "Εθελοντές στην Κύπρο".

Σύμφωνα με την διαχειρίστρια της ομάδας, γυναίκα η οποία κατοικεί σε χωριό της Λευκωσίας, πάσχει από κατά πλάκα σκλήρυνση και χρειάζεται στρώμα αέρος καθώς το σώμα της έχει γεμίσει με πληγές και δεν μπορεί να ξαπλώσει σε κανονικό στρώμα.

Ταυτόχρονα χρειάζεται τρόφιμα, καθώς βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Διαβάστε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE