Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Πρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών στηρίζουν την ελληνική κυβέρνηση

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Πρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών στηρίζουν την ελληνική κυβέρνηση

«Υπάρχουν ακόμα κρίσιμα σημεία διαφωνίας, τα οποία θα συζητηθούν σε επίπεδο Αρχηγών κρατών της Ευρωζώνης», ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι σε πολλά σημεία έχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος.

«Εμείς θεωρούμε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα έχει, ως συνέπεια, την έναρξη διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τους θεσμούς με στόχο την κατάληξη σε συμφωνία επί ενός προγράμματος στήριξης προς όφελος της Ελλάδας, του ελληνικού λαού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό της», πρόσθεσε ο κ. Χριστοδουλίδης.

«Η Κύπρος, τόσο σε επίπεδο Προέδρου της Δημοκρατίας όσο και σε επίπεδο Υπουργού Οικονομικών, στηρίζει  εμπράκτως την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης και πράττει ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε να επιτευχθεί ένας έντιμος συμβιβασμός¨, κατέληξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE