Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Πρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών στηρίζουν την ελληνική κυβέρνηση

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Πρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών στηρίζουν την ελληνική κυβέρνηση

«Υπάρχουν ακόμα κρίσιμα σημεία διαφωνίας, τα οποία θα συζητηθούν σε επίπεδο Αρχηγών κρατών της Ευρωζώνης», ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι σε πολλά σημεία έχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος.

«Εμείς θεωρούμε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα έχει, ως συνέπεια, την έναρξη διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τους θεσμούς με στόχο την κατάληξη σε συμφωνία επί ενός προγράμματος στήριξης προς όφελος της Ελλάδας, του ελληνικού λαού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό της», πρόσθεσε ο κ. Χριστοδουλίδης.

«Η Κύπρος, τόσο σε επίπεδο Προέδρου της Δημοκρατίας όσο και σε επίπεδο Υπουργού Οικονομικών, στηρίζει  εμπράκτως την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης και πράττει ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε να επιτευχθεί ένας έντιμος συμβιβασμός¨, κατέληξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE