Μίλησε η νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του φοιτητή

Μίλησε η νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του φοιτητή

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 32χρονου φοιτητή από την Ουγκάντα που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα στη Λεωφόρο Χαρίλαος Τρικούπης στη Λευκωσία.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενέργησε ότι ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια,  ενώ θεωρείται πολύ απομακρυσμένο το σενάριο να πρόκειται για ατύχημα.

Ο 32χρονος, ο οποίο ήταν φοιτητής σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας, έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με τη λήψη καταθέσεων από συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα προς πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στις ταυτόσημες απόψεις Κύπρου και Αυστρίας σε πολλούς τομείς αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, μετά από συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του κ. Στόκερ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE