Χρίστος Χρίστου: Πρέπει να συνεχιστεί το εξοπλιστικό πρόγραμμα της ΚΔ

Χρίστος Χρίστου: Πρέπει να συνεχιστεί το εξοπλιστικό πρόγραμμα της ΚΔ

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και υποψήφιος για την Προεδρία Χρίστος Χρίστου θεωρεί ότι η όποια κυβέρνηση αναλάβει τα ηνία το 2023 πρέπει να συνεχίσει το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Εθνικής Φρουράς "γιατί ακριβώς η τουρκική επιθετικότητα εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και του ελληνισμού ευρύτερα, δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού".

Σε μήνυμα για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας αναφέρει ότι η Κυπριακή Δημοκρατία συμπληρώνει φέτος 62 χρόνια ύπαρξης και ανεξαρτησίας "πληγωμένης και κουτσουρεμένης από την συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή".

"Εμείς σήμερα δεν ξεχνούμε τον ηρωικό αγώνα της ΕΟΚΑ χάρη στον οποίο δημιουργήθηκε η σύγχρονη Κυπριακή Δημοκρατία και επίσης στέλνουμε το μήνυμα πως οι Έλληνες της Κύπρου είναι πολύ πιο ισχυροί το 2022", αναφέρει ο κ. Χρίστου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».