Σοβαρό τροχαίο στο ύψος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού – Έκλεισε ο δρόμος (pics)

Σοβαρό τροχαίο στο ύψος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού – Έκλεισε ο δρόμος (pics)

Αργά το βράδυ της Κυριακής (12/07) σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Λεμεσού – Πάφου, στο ύψος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, τα δυο εμπλεκόμενα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές, ενώ στον χώρο μετέβησαν δυο ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους δυο πρόσωπα στο νοσοκομείο.

Ο δρόμος μάλιστα θα μείνει κλειστός για τουλάχιστον μια ώρα, προκειμένου να απομακρυνθούν τα κομμάτια από τη σφοδρή σύγκρουση των δυο οχημάτων.

Αν και για την ώρα δεν έχουν  γίνει γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, εντούτοις σύμφωνα με τις ενδείξεις, το ένα όχημα κτύπησε το προπορευόμενο με αποτέλεσμα ο οδηγός του μπροστινού αυτοκινήτου να χάσει τον  έλεγχο και να κτυπήσει στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα.

Στέλιος Στυλιανού

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE