Ζελένσκι σε Ρώσους: «Θα σκοτώνεστε ένας ένας» όσο θα βρίσκεται στην εξουσία ο Πούτιν

Ζελένσκι σε Ρώσους: «Θα σκοτώνεστε ένας ένας» όσο θα βρίσκεται στην εξουσία ο Πούτιν

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι απευθυνόμενος στους Ρώσους και ειδικότερα στους κυβερνητικούς αξιωματούχους τους προειδοποίησε ότι «θα σκοτώνεστε ένας ένας» όσο θα βρίσκεται στην εξουσία ο Βλαντίμιρ Πούτιν που διέταξε την εισβολή.

«Οσο εσείς όλοι δεν λύνετε το πρόβλημα εκείνου που ξεκίνησε τα πάντα, που εξαπέλυσε αυτόν τον παράλογο πόλεμο κατά της Ουκρανίας, θα σκοτώνεστε ένας ένας, θα γίνεστε αποδιοπομπαίοι τράγοι, διότι δεν παραδέχεστε ότι αυτός ο πόλεμος αποτελεί ιστορικό σφάλμα για την Ρωσία», δήλωσε κατά το καθημερινό του μήνυμα ο πρόεδρος της Ουκρανίας.
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι διαβεβαίωσε επίσης ότι ο ουκρανικός στρατός, που ελέγχει πλέον την στρατηγικής σημασίας πόλη Λιμάν, θα ανακαταλάβει «την επόμενη εβδομάδα» και άλλες πόλεις της περιοχής του Ντονέτσκ, την οποία η Μόσχα προσάρτησε χθες.

«Κατά την διάρκεια της εβδομάδας, νέες ουκρανικές σημαίες κυμάτισαν στο Ντονμπάς», όπου βρίσκεται και την επαρχία του Ντονέτσκ, δήλωσε ο ουκρανός πρόεδρος. «Θα υπάρξουν κι’ άλλες την επόμενη εβδομάδα».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.