Καραμπόλα οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο -  Πυκνή κίνηση στο σημείο

Καραμπόλα οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο -  Πυκνή κίνηση στο σημείο

Καραμπόλα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (02/10) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας παρά την έξοδο Κοτσιάτη με αποτέλεσμα να παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δεν υπάρχουν τραυματίες ενώ οι αρχές κάνουν έκκληση προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE